Direct lenen zonder BKR

Ben jij opzoek naar een lening  omdat je bijvoorbeeld 500 euro direct nodig hebt? Er zijn meer financiële leningen  waarbij je direct je geld krijgt en er geen BKR controle wordt uitgevoerd. Er is namelijk een hele grote markt van consumenten zoals jij direct extra euro’s nodig hebben.

Vele leningverstrekkers kennen het probleem van mensen met een negatieve BKR en spelen hier dan ook graag op in. De groep mensen met een negatieve BKR in Nederland is op dit moment 10 miljoen. Voor de leningverstrekkers is dit dus een hele interessante groep die zij een lening kunnen aanbieden.

De lening die deze instanties aanbieden wordt vaak een korte lening of een snelle lening genoemd. Deze lening kun je online afsluiten en het geld staat vaak al in 10 minuten op je rekening. Dus wil jij een lening van 500 euro zonder dat er een BKR controle wordt gedaan dan kan vandaag nog het gehele bedrag op je rekening staan.

Waarom jij direct 500 euro nodig hebt doet er eigenlijk niet zoveel toe, evenmin de reden waarom jij een negatieve BKR hebt. 500 euro lenen zonder BKR controle is natuurlijk niet geheel gratis. De rente van een korte lening ligt een stuk hoger dan die bij een “normale” lening. Dit doen de aanbieders omdat zij weten dat jij geen lening meer kunt afsluiten bij een regulier bank.

Voordat je in aanmerking komt voor een korte lening wordt door de leningverstrekker aan jou gevraagd je laatst ontvangen loonstrookje mee te sturen. Aan de hand van dit loonstrookje bekijken zij of jij het geleende bedrag en de rente wel kunt terugbetalen. Alleen als uit een berekening blijkt dat jij dat kan krijg jij een lening bij de desbetreffende verstrekker.

Naast dat een korte lening snel is, is deze ook verantwoord. Je kunt namelijk nooit meer lenen dan dat je kunt terugbetalen. Op die manier hoeven de aanbieders van deze leningen geen BKR controle uit te voeren. Zij hebben hun eigen manier om zo min mogelijk risico te lopen.